dimarts, 22 de desembre del 2015

PRESENTEM EL PROJECTE AL BATLLE

Per fi hem finalitzat el projecte i l'hem presentat al batlle d'Eivissa!

El grup de comunicació va escriure una carta al batlle de Vila, Rafel Ruíz, per poder explicar-li tot allò que han treballat i presentar-li les propostes per solucionar els problemes que a hores d'ara tenim.
Rafel Ruíz va acceptar de seguida i avui de matí ha estat amb nosaltres, junt amb Juan José Hinojo, regidor de mobilitat. Tots dos han escoltat les vostres explicacions i les de les professorest. A més a més, el batlle us  ha explicat també la seva visió  i  les seves propostes,
Cal dir que l'exposició ha segut una tasca internivell, ja que tot i que heu estat vosaltres qui heu convidat el batlle, heu la presentació i han fet de conductors de l'esdeveniment , han participat també dues alumnes de 2n de Batxillerat, Sara Vivares i Jamie Iñiguez per explicar el treball de recerca estadística sobre el transport que utilitza l'alumnat per arribar al centre i han col·laborat també l'alumnat de 3r C amb un vídeo sobre la contaminació.
A més a més, en la presentació també han participat les professores de tots aquestos alumnes i d'altres que coneixen bé el que suposa arribar amb bicicleta al sa Blanca Dona, com la Masabel, la Joana i la Mónica.
Finalment, heu llegit la carta que heu preparat  al batlle i li heu regalat una bicicleta en miniatura feta a mà amb fil d'aram per Miguel, ha segut molt emocionant!
Des d'aquest bloc, el grup de 1r B donem gràcies al Batlle d'Eivissa per assistir al centre i a la seva aula, per escoltar-nos i parlar amb nosaltres, així com a la resta d'alumnat i professorat que ha volgut participar activament en aquesta presentació i a totes aquelles persones i amants de la bicicleta i el medi ambient que han fet possible aquest projecte.







 





 


 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada